Segueix-nos a les xarxes socials:

Obertes les inscripcions del Sopar Maridatge de la Festa de la Verema

L'àpat és una de les principals novetats de la 20a edició de la festa d'Artés i tindrà lloc el 3 d'octubre

Des del dijous 17 de setembre és obert el període d´inscripcions per a participar al Sopar Maridatge de la 20a Festa de la Verema del Bages que se celebrarà a Artés el dissabte 3 d´octubre.

Aquest sopar és una de les principals novetats del programa d´actes d´enguany. Així, doncs, es substitueix el tradicional menú de mongetes i botifarra per un sopar de gal·la que consistirà en la presentació de 4 plats, aperitiu, 1r i 2n plat i postres, i un maridatge de 4 vins de la DO Pla de Bages i 1 cava d´Artés. Per a fer possible aquest nou format es compta amb la participació de 4 restaurants d´Artés: el Restaurant Al Punt, La Llosa, La Sardana i La Xicra. Cada restaurant es farà càrrec d´un dels plats del sopar. Pel què fa als vins, el Consell Regulador de la Denominació d´Origen, ha seleccionat 4 cellers mitjançant un sorteig. Amb tot, la participació de tots els cellers de la DO està garantida ja que a partir d´aquest any s´obre una rotació en el què, si va bé, tots passaran per aquest sopar maridatge.

La col·laboració entre restaurants i cellers representa un pas endavant i una innovació important en l´enfocament que s´havia fet del sopar de la Verema en els darrers anys. L´elaboració, el producte de proximitat i el vi de la comarca recuperen protagonisme la nit prèvia al diumenge de Verema, en el què es celebren els principals actes a la plaça Vella d´Artés. En aquest sentit, des de l´Ajuntament es valora positivament la col·laboració dels restaurants de la vila amb els cellers de la DO Pla de Bages, així com el plantejament renovador que s´ha dut a terme. Una proposta que, en el fons, s´orienta a visualitzar i fomentar la restauració i els vins de casa nostra.

Les inscripcions són obertes a tots els públics i es poden realitzar fins al 25 de setembre a les oficines de l´Ajuntament d´Artés per telèfon al 93 830 50 01 o per correu electrònic chumillasgm@artes.cat. El preu pel sopar és de 30 euros per persona i inclou els 4 plats esmentats (aperitiu, 1r i 2n plat i postres), 4 vins i 1 cava, aigua i cafès. La informació sobre el menú i els vins que formen part del maridatge es pot consultar a HYPERLINK "http://www.festaveremabages.cat" www.festaveremabages.cat, al facebook i twitter de la Festa de la Verema del Bages.

Prem per veure més contingut per a tu