El Pont de Vilomara s'endinsa de ple aquest cap de setmana a la Festa el Contribuent, que ja va arrencar dilluns, i que tindrà el seu punt àlgid demà a la tarda amb l'arribada del recaptador al centre cívic, moment en què es premiarà els millors contribuents del poble amb l'exempció de pagament dels impostos durant tot un any.

Després d'un ball per a joves que hi havia previst anit, els actes continuaran aquest matí amb un torneig de petanca, un certamen ocellaire, i la segona trobada de penyes del poble, a les 11 al passeig de la Pau i poliesportiu, que vol incrementar l'èxit de participació que ja va tenir l'any passat. A les 5 de la tarda hi haurà sardanes a la plaça Major, a les 7 un concert d'orquestra al centre cívic, i a les 11, també al centre cívic, ball del contribuent amb la Costa Brava.

La 6a Fira d'Entitats al passeig serà el principal reclam demà al matí, i a les 5 de la tarda, tindrà lloc l'arribada del recaptador al centre cívic, amb cercavila de caramels i bitllets i una paròdia de la Cia Tres i Prou, acompanyada per la xaranga del Grup Arlequín. Dilluns hi haurà animació infantil, i diumenge que ve un espectacle de varietats amb Els Atrevits.