Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Associació de Celíacs del Bages es presenta en societat

La comarca estrena una delegació de l'entitat catalana que vetlla per les necessitats dels afectats

L'Associació de Celíacs del Bages es presenta en societatASSOCIACIÓ CELÍACS

Una vuitantena de persones van participar dissabte a la presentació de la nova delegació del Bages de l'Associació Celíacs de Catalunya, que va tenir lloc a l'espai Rubiralta de Manresa. La presentació de la nova entitat va comptar amb les intervencions de la portaveu de la nova delegació, Laura López Cano, de la presidenta de l´Associació de Celíacs de Catalunya, Olga Cuesta, i de la regidora de Salut de l´Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich.

Durant l´acte, la metgessa Adjunta de la Unitat de Gastroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediàtrica de l´Hospital Sant Joan de Déu, Gemma Muncunill, va pronunciar la ponència sobre el passat, el present i el futur de la malaltia celíaca i la dieta sense gluten. Per cloure l´acte, es va fer un tast de productes sense gluten.

L'objectiu principal de l'entitat és donar suport, informació i assessorament als nous diagnosticats de la malatia i les seves famílies. L'entitat també pretén sensibilitzar a la població i al gremi de restauradors per tal de que puguin oferir amb garanties menús sense gluten. La nova delegació té la seva seu a la primera planta del Centre Hospitalari i les persones interessades hi poden contactar a través del telèfon 638 838 534 i l´adreça de correu electrònic: bages@celiacscatalunya.org.

Prem per veure més contingut per a tu