Segueix-nos a les xarxes socials:

El govern de Sant Fruitós es queda sol defensant l'hotel de l'Agulla

La resta de grups de Manresa i Sant Fruitós amb representació al Consorci demanen reconduir la proposta

El govern de Sant Fruitós es queda sol defensant l'hotel de l'Agullaj.e.

El govern de Sant Fruitós de Bages (Gent fent Poble i PSC) s'ha trobat amb l'oposició frontal de la resta de grups que integren el Consorci del Parc de l'Agulla (amb representants d'aquest Ajuntament i el de Manresa) en la seva defensa del projecte Portal de l'Agulla que preveu la construcció d'un hotel, un restaurant i una gasolinera a tocar del parc i dins del terme de Sant Fruitós. El posicionament àmpliament contrari a la proposta va quedar palès en la junta general del Consorci que es va fer ahir a Sant Fruitós, i en què la majoria de grups amb representació en aquest organisme van reclamar "més diàleg", i la necessitat de reconduir la proposta (encara sense aprovar) abans que l'Ajuntament de Sant Fruitós faci cap pas endavant.

El que es va poder escoltar a la junta d'ahir no va ser "cap sorpresa" per l'alcalde fruitosenc i president del Consorci, Joan Carles Batanés, perquè "ja coneixíem el posicionament de cada part", tot i que mai fins ara s'havia manifestat conjuntament dins del Consorci, com havien reclamat de forma majoritària els grups que en formen part. I ahir ho van tornar a fer, entenent que la proposta del Portal de l'Agulla (com es coneix el projecte) afecta l'àmbit del parc, "i disposant d'una eina com tenim [en referència al Consorci] el més adequat hauria estat debatre-ho aquí des del principi", va apuntar el regidor Marc Aloy en nom del govern de Manresa (CiU i ERC).

Aloy va assegurar que "Manresa no s'oposa a cap inversió al parc, però caldria reconduir aquest projecte amb una visió àmplia per veure quins dels usos que planteja podem admetre i quin és el millor lloc per ubicar-los". El govern de Manresa veu "contradiccions" entre el Portal de l'Agulla i l'entorn del parc, "que actua com a corredor biològic entre els regadius del Poal i Viladordis".

Prem per veure més contingut per a tu