Segueix-nos a les xarxes socials:

ICL i AkzoNobel creen una empresa d'embalatge amb seu a Sant Fruitós del Bages

La nova empresa donarà feina a unes vint persones i produirà i comercialitzarà la sal d'especialitats

El negoci de la sal promogut pel projecte Phoenix d'Iberpotash ja ha donat un nou fruit empresarial al territori. Es tracta de Sal Vesta Iberia, empresa dedicada a l'embalatge, creada per ICL i la multinacional holandesa AkzoNobel i que s'ha ubicat al polígon Santa Anna de Sant Fruitós.

Segons fonts de la companyia minera, la nova empresa donarà feina a una vintena de persones i serà la responsable de la producció i comercialització de la sal d'especialitats que es produirà a Súria. La sal d'especialitats està destinada principalment al tractament d'aigües, l'alimentació humana i l'alimentació animal. La intenció és que la nova activitat estigui en marxa a final d'any.

"Aquest és un dels efectes multiplicadors per a l'economia del territori que hem avançat que tindria el pla Phoenix", afirmen fonts de l'empresa. En aquests moments, la potassa suposa el 89% del volum de negoci de l'empresa minera, però el pla Phoenix incrementarà el valor de la sal, atesa la seva múltiple utilització especialment en la indústria química.

Prem per veure més contingut per a tu