Segueix-nos a les xarxes socials:

Avinyó té la primera botiga del Bages amb certificat de qualitat turística

Ca la Pilar ha rebut recentment la qualificació de l'estat per la seva aposta pel producte local

Avinyó té la primera botiga del Bages amb certificat de qualitat turísticaqueralt casals

Tenir producte local d'alta qualitat i esdevenir un punt de referència per al turisme ha valgut a la botiga Ca la Pilar, d'Avinyó, ser el primer establiment de la comarca del Bages de rebre la distinció de Compromís de Qualitat-Sistema Integral de Qualitat Turística. La distinció l'atorga la Secretaria d'Estat de Turisme del govern espa-nyol, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Bages, la Cambra de Comerç i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Pilar Puig té una carnisseria des de fa 16 anys a Avinyó. La seva aposta per la qualitat ja va ser des del primer dia, però a mesura que el negoci ha anat funcionant ha anat ampliant l'oferta. Ara, a Ca la Pilar ja s'hi troba menjar elaborat i cuinat (que preparen ells mateixos), producte vegetal, formatges, carns, vins, olis... i també tota la informació turística de la comarca del Bages, perquè amb la nova distinció aquest establiment esdevé un punt de prescripció turística. Ca la Pilar és a la plaça Major d'Avinyó.

Pilar Puig, propietària de l'establiment distingit, explica que "nosaltres venem salut" i afegeix que "tenim com a filosofia d'empresa un únic objectiu, oferir productes de qualitat i un bon servei". Entre d'altres, Pilar Puig en els darrers mesos també ha entrat en el món de les intoleràncies alimentàries i ara s'està especialitzant a tenir productes per a celíacs. En tot cas, el producte que es ven a Ca la Pilar ha de tenir sempre el certificat d'origen.

La botiga avinyonenca ven i reparteix el seu producte a diferents punts de Catalunya, i això li permet poder ser tan especialista en una població de 2.000 habitants. Ca la Pilar té clients de diferents punts del Bages, però també de Sant Cugat, Sabadell i Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu