Segueix-nos a les xarxes socials:

Cardona proclama i presenta el cartell guanyador de la festa major

La vestimenta dels mossos que salten a la plaça durant el corre de bou n'és la protagonista

Cardona proclama i presenta el cartell guanyador de la festa major

Cardona ja disposa del cartell que anunciarà la festa major de la vila, obra escollida mitjançant concurs. El cartell guanyador és un treball presentat per Gemma Portí i té com a principal element gràfic la tradicional indumentària que porten els mossos que baixen a la plaça en el corre de bou: camisa blanca, mocador al coll i texans. Enguany, la festa major cardonina se celebrarà els dies 10, 11, 12 i 13 de setembre. La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major i serà també la portada del programa d´actes de les festes.

El jurat del concurs, format per membres de la Comissió de la Festa Major juntament amb professionals de la imatge i el disseny gràfic, va fer una selecció de 4 obres que van passar a la final. Seguidament, van votar cada una de les 4 propostes.

L´Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i la segona tinent d´alcalde, Aida Molner, van llegir el veredicte del concurs que aquest any està dotat amb 500 euros. A més a més, la guanyadora tindrà entrades gratuïtes per a tots els actes que organitzi l´Ajuntament des del setembre de 2016 fins a l´agost de 2017.

Els cartells presentats a concurs també es poden veure, ja que estaran exposats fins al dia 8 de juliol a la planta -1 de l´Ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu