Segueix-nos a les xarxes socials:

Gabriel Rufián porta avui a Santpedor i a Cardona la campanya per la República

ERC està exposant les grans línies de la seva proposta de model de país

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, visitarà avui, dissabte, la comarca del Bages per participar en dos actes organitzats per la formació republicana a Santpedor i Cardona. Els actes s'emmarquen en la campanya «La República que farem», un procés participatiu organitzat per ERC per exposar la seva proposta de model de nou país i recollir propostes de la ciutadania.

El matí, Rufián serà a Santpedor a partir de les 12 del migdia en un acte que tindrà lloc a l'auditori del Convent Sant Francesc. A la tarda, serà el torn de Cardona, on el dirigent republicà serà el convidat en la presentació de les joventuts republicanes al municipi, les JERC Cardona. Tindrà lloc a les 7 de la tarda al bar El Centru.

Durant la campanya, ERC està exposant les grans línies de la seva proposta de model de país i també recull les propostes de la ciutadania amb l'objectiu d'implicar els catalans en la definició de les línies bàsiques d'un possible estat independent. En aquest sentit, dirigents del partit, i personalitats d'àmbits especialitzats, recorren el país fent conferències i debats.

Prem per veure més contingut per a tu