Segueix-nos a les xarxes socials:

TIC3 signa un acord d'adhesió amb Sinergia Business

La Coordinadora d'entitats empresarials Tecnològiques de Catalunya i TIC3 han signat un acord de col·laboració aquest dijous 18 de maig

TIC3 signa un acord d'adhesió amb Sinergia BusinessTIC3

L'associació TIC3 Bages ha signat aquest dijous 18 de maig un acord de col·laboració amb Sinergia Business per a millorar la coordinació entre entitats i empreses que integren la coordinadora d'entitats i que treballen en el sector tecnològic a Catalunya.

L'acte ha comptat amb la presència de diversos representants d'empreses sòcies de l'associació del Bages i Pere Martínez, president de Sinergia.

Sinergia, integrada per una quinzena d'entitats empresarials, fomenta la col·laboració entre les entitats adherides per tal de millorar la comunicació i les actuacions de les mateixes, recolzant la innovació i el desenvolupament de tecnologies i així fer créixer l'economia, com també el coneixement i el talent del sector. A la vegada, Sinergia compta amb partners d'institucions educatives, com la UPC i d'altres que treballen pel desenvolupament i transformació digital i tecnològica de la nostra societat.

TIC3 és l'associació que treballa per aglutinar les empreses, entitats i institucions que vetllen per a la promoció de les TIC al territori del Bages sumant esforços, compartint recursos, promovent el coneixement i fent-ne difusió, objectius compartits amb Sinergia, tal i com es fa evident amb la signatura d'aquest acord.

Prem per veure més contingut per a tu