Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós inicia una festa major que retorna al Cobert del Batre

El programa, que s'allargarà fins dilluns, arrenca avui amb els actes infantils La renovada plaça Onze de Setembre serà l'espai emblemàtic de la festa

Sant Fruitós de Bages dóna avui el tret de sortida a la seva festa major, que durarà fins dilluns, i que recupera l'espai del Cobert del Batre i la plaça Onze de Setembre poc després de la seva remodelació. També hi haurà activitats al Bosquet i al camp de futbol.

El programa arrenca amb el Batibull, que proposa tres dies d'activitats infantils, i que comença aquesta tarda a 2/4 de 7 amb una cercavila i l'espectacle d'animació amb Pep Callau, Pepsicolen, i els tabalers locals Asmodaics i Golatiers. Fins dijous, nens i nenes gaudiran d'inflables, tallers, una volada d'estels, i el correaigua.

La festa grossa mantindrà la tradició de les sardanes, el ball de gegants i la festa andalusa, però també presenta com a principals novetats una holi-party divendres a la tarda al camp de futbol, i el retorn de l'espectacle pirotècnic La Boca de l'Infern, del grup de tabalers, també divendres a la plaça Onze de Setembre. Enguany es vol consolidar el taller de percussió, amb la participació de deu colles, i es manté el teatre, el cinema, la banyada nocturna i la gimcana marrana. La música serà protagonista, a les nits, amb l'actuació destacada de Gossos, divendres.

Prem per veure més contingut per a tu