Segueix-nos a les xarxes socials:

La Festa Major Alternativa de Navarcles porta activitats al nucli antic del poble

La Festa Alternativa de Navarcles, la FAN, aposta en el seu segon any de vida per fer un salt qualitatiu musical, i el concert d'aquest dissabte serà protagonitzat pel grup bagenc Sherpa, que també inclourà Els Arreplegats i la formació de música electrònica SuperComputer. A més, la festa trasllada l'escenari a la plaça Aguilar, al mig del nucli antic, amb la clara idea de dotar el poble d'una festa popular a l'aire lliure.

Amb el lema «Desfibril·la Navarcles» , l'organització vol «reanimar el poble i fer-lo sortir de la letargia» i que «els veïns puguin tornar a sentir que és festa major quan passegin pels carrers més cèntrics de la població, massa vegades buits perquè la majoria d'actes oficials es traslladen als afores».

A banda dels concerts i la botifarrada popular a la plaça Aguilar, dissabte també es farà el recuperat Humor Amarillo, al Llac, que en aquesta ocasió incorpora proves per a menors de 18 anys. Diumenge hi haurà un vermut, dinar popular i música a la font dels Sobreixidors.

Prem per veure més contingut per a tu