Segueix-nos a les xarxes socials:

Fonollosa celebra des d'avui fins dilluns les jornades centrals de la festa major

Fonollosa entra de ple en les jornades centrals de la festa major, amb una programació que avui estarà especialment dedicada al públic més jove, ja que a les 11 de la nit començaran les actuacions del grup local Rostolls, seguit de Séptimo A i DJ, a la pista. Prèviament es farà una botifarrada.

Demà a la tarda se celebrarà el torneig de 3x3, i a la nit la gran Festa dels 80, amb sopar i concert de Pep Poblet i Txell Sust, i l'actuació de Boîte Lennon DJ.

Diumenge, dia de la festa major, s'iniciarà amb el toc de matines i crida a l'ofici, cercavila institucional amb els gegants de Fonollosa i les àligues d'Agramunt i Tàr-rega, ofici amb l'acompanyament de l'orquestra de l'Escola de Fonollosa, ballada de sardanes, mostra de balls de gegants i imatgeria festiva, i vermut popular.

A 2/4 de 8 del vespre, a la plaça del poble, hi haurà concert de festa major amb el conjunt Què tal, i tot seguit ball de vetlla.

El darrer dia de la festa, dilluns 21, hi haurà matinal infantil amb xocolatada, jocs de cucanya, inflable i festa holi. A la tarda se celebrarà un sopar i un posterior espectacle amenitzat per la gent del poble de Fonollosa.

Prem per veure més contingut per a tu