Fonollosa entra de ple en les jornades centrals de la festa major, amb una programació que avui estarà especialment dedicada al públic més jove, ja que a les 11 de la nit començaran les actuacions del grup local Rostolls, seguit de Séptimo A i DJ, a la pista. Prèviament es farà una botifarrada.

Demà a la tarda se celebrarà el torneig de 3x3, i a la nit la gran Festa dels 80, amb sopar i concert de Pep Poblet i Txell Sust, i l'actuació de Boîte Lennon DJ.

Diumenge, dia de la festa major, s'iniciarà amb el toc de matines i crida a l'ofici, cercavila institucional amb els gegants de Fonollosa i les àligues d'Agramunt i Tàr-rega, ofici amb l'acompanyament de l'orquestra de l'Escola de Fonollosa, ballada de sardanes, mostra de balls de gegants i imatgeria festiva, i vermut popular.

A 2/4 de 8 del vespre, a la plaça del poble, hi haurà concert de festa major amb el conjunt Què tal, i tot seguit ball de vetlla.

El darrer dia de la festa, dilluns 21, hi haurà matinal infantil amb xocolatada, jocs de cucanya, inflable i festa holi. A la tarda se celebrarà un sopar i un posterior espectacle amenitzat per la gent del poble de Fonollosa.