Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós celebra la primera Festa del Comerç Local, amb actes al carrer, dissabte

Sant Fruitós de Bages acollirà aquest dissabte la primera edició de la Festa del Comerç Local, en què botiguers del poble mostraran els seus productes al carrer i muntaran activitats paral·leles pensades per a tots els públics.

La festa, que organitza Sant Fruitós Comerç Actiu, començarà a 2/4 de 7 del vespre al Cobert de la Màquina del Batre i el seu entorn, i a banda de la mostra del comerç local, es preveuen diverses actuacions, demostracions, desfilades de moda, sortejos i servei de bar, en el qual es podran fer degustacions de tapes i vins. La jornada s'allargarà fins a les 12 de la nit, i inclourà música en directe d'un DJ.

Tot plegat també s'ambientarà amb grups d'animació que passejaran pel municipi ja des de dissabte al matí mateix. A més, els comerços que participen en la festa repartiran els dies previs diverses butlletes per poder participar en els sortejos que se celebraran aquell mateix dissabte.

Paral·lelament, i en el marc de la festa, s'ha previst la cursa nocturna Running Night, la sortida de la qual és prevista a les 9 del vespre de dissabte des del mateix Cobert. Tindrà un recorregut de 9 quilòmetres, i l'organitzen el gimnàs V2O i el grup excursionista Posa't en Marxa.

Prem per veure més contingut per a tu