Segueix-nos a les xarxes socials:

Acord entre la majoria de partits de Navarcles per fer el nou complex cobert amb piscina

Sumem per Navarcles, CUP, ICV i ERC aproven la licitació de les primeres obres i pacten que se'n farà una gestió directa

Acord entre la majoria de partits de Navarcles per fer el nou complex cobert amb piscinaAJUNTAMENT DE NAVARCLES

Els grups de Sumem per Navarcles, CUP, ICV i ERC han arribat a un acord per tirar endavant la construcció del futur complex esportiu de Navarcles, que, tal i com va explicar Regió7, tindrà com a element més destacat una petita piscina coberta. A més hi haurà 3 sales per fitness i activitats dirigides. Es construirà just el costat de les piscines d´estiu on actualment hi ha el restaurant Mediterrània. L´acord a que han arribat les quatre formacions (només el PDeCAT no hi és) inclou entre els compromisos el de fer una gestió directa de l´equipament. És a dir, no optar per la via d'una concessió del servei. També el de millorar l´eficiència energètica i l´aposta per les energies verdes de l´actual projecte.

Segons han posat de manifest les quatre formacions en un comunicat conjunt, la voluntat de fer una gestió pública "té com a objectiu abaratir costos, mantenir-ne el control públic i garantir l'excel·lència en la gestió". També s´han compromès a què el govern informi pública i periòdicament de l´estat i evolució de les obres perquè tothom qui ho vulgui pugui fer-ne el seguiment.

Segons han fet públic les quatre formacions polítiques "l´objectiu d´aquest acord és dotar el municipi d´un equipament que permeti donara tots els navarclins d´un espai on poder practicar l´esport sense moure´s del municipi. Un equipament ben dimensionat que resoldrà satisfactòriament les necessitats del municipi i que ha d´encaminar Navarcles cap a un horitzó de foment de la vida saludable i l´esport".

Actualment la tramitació de l´equipament es troba en una fase força avançada ja que aquest dimarts se n'ha aprovat el plec de clàusules que ha de permetre iniciar les obres d´enderroc en els propers mesos. Està previst que els treballs d'aterrament puguin finalitzar abans de començar la temporada d´estiu de les piscines públiques.

Els quatre grups polítics també han posat de manifest que l´acord "està obert a sumar-hi més formacions", en una clara al·lusió al PDeCAT -l´únic partit que ha votat en contra de la licitació de les obres del futur complex- per "generar un consens el més ampli possible". Els partits impulsors d´aquest acord creuen que aquest és un projecte estratègic de municipi en el qual "cal buscar el màxim consens possible per garantir-ne un correcte desplegament i evitar fer un mal ús partidista del projecte que només implicaria un desgast polític innecessari i que no aportarà res al futur complex".

Prem per veure més contingut per a tu