Segueix-nos a les xarxes socials:

La Vedruna d'Artés celebra una concorreguda trobada d'exalumnes

La jornada era un dels actes del 150 aniversari de l'escola, que s'escau enguany

La Vedruna d'Artés celebra una concorreguda trobada d'exalumnesVEDRUNA ARTÉS

Escola VedrunaArtés ha obert les portes aquest diumenge 11 de març per celebrar una trobada d´antics alumnes, dins el marc dels actes que commemoren el 150è aniversari del seu naixement, l´any 1868. Per festejar l´efemèride, el centre, en col·laboració amb els alumnes i les famílies, ha organitzat un conjunt d´activitats que s´han desenvolupat al llarg del matí.

Els assistents a l´acte han pogut gaudir, per exemple, d´una visita guiada per les instal·lacions de l´Escola per comprovar la transformació que ha fet amb el anys i com s´han redistribuït i actualitzat els espais. Aquestes visites, a més, han servit de nexe entre generacions, atès que estudiants actuals han acompanyat els exalumnes al llarg del recorregut.

Durant la celebració, també s´han presentat dues ampolles de cava realitzades amb motiu d´aquest 150è aniversari. Es tracta de dos caves dels cellers artesencs Artium i Gibert, per a cadascun dels quals s´ha fet una etiqueta i una placa personalitzades amb el logotip de l´Escola.

A més a més, al pati del centre hi ha hagut una petita mostra de cultura popular, amb la colla castellera dels Picapolls i els gegantons "Sisplau i Sisplaua" les antigues icones de l´Escola, una exposició de fotografies, una zona de photocall i una parada on els assistents han pogut emportar-se un record d´aquesta trobada, en forma d´imant, de punt de llibre o de souvenir d´scrapbook.

La celebració ha suposat la unió entre les generacions antigues i actuals de l´escola, així com el retrobament entre exalumnes, i ha esdevingut una jornada en què s´han compartit vivències, anècdotes i records.

La gravació d'una 'flashmob' al centre del poble, el passat mes de gener, va donar el tret de sortida als actes commemoratius que s'aniran desenvolupant al llarg d'aquest any.

Prem per veure més contingut per a tu