Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Joan acollirà una trobada d'escoles cooperatives amb més de 400 joves de la comarca

Més de 400 alumnes d'escoles del Bages participaran el proper dimarts en la trobada anual d'escoles cooperatives, que enguany se celebrarà a Cal Gallifa de Sant Joan.

La iniciativa s'emmarca dins el programa CuEmE (Cultura Emprenedora a l'Escola), de la Diputació de Barcelona, i que en aquest cas organitzen el Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Manresa, en col·laboració amb el de Sant Joan. La jornada començarà a les 10 del matí, els alumnes participants es dividiran en grups, i podran compartir experiències, participar en jocs per entendre el cooperativisme, i també exposaran els productes que han creat en diverses parades.

En total, participaran435 alumnes de les escoles Ametllers i Joncadella de Sant Joan; el col·legi Sant Josep de Navàs; l'escola Els Pins de Sallent; les escoles Fedac i Mare de Déu de Montserrat de Súria; l'escola Joventut de Callús; l'escola Maians de Castellfollit del Boix, l'escola Puigsoler de Sant Vicenç de Castellet; i les escoles Bages, Joviat, La Salle, i l'Espill de Manresa.

Prem per veure més contingut per a tu