Segueix-nos a les xarxes socials:

Avui s'acaba el termini per escollir el guanyador de la Medalla de Sant Vicenç 2018

Els santvicentins hauran pogut votar durant tot el mes de maig entre els cinc aspirants al guardó

Sant Vicenç de Castellet tanca avui el termini de votacions per escollir el guanyador de la Medalla 2018, en reconeixement de veïns i veïnes que han projectat el poble de forma desinteresada.

Els santvicentins hauran pogut viotar durant tot un mes sencer de forma telemnàtica o presencial entre les cinc candidatures aspirants, que s'havien postulat a partir d'un procés participatiu previ.

Es tracta, d'una banda, d'Amaia Valentín, que va néixer l'any 1989 a Sant Vicenç de Castellet i ha estat vinculada al món de l'esport, on ha aconseguit resultats destacats als Special Olympics en esquí i també en altres competicions de caràcter internacional en les disciplines de judo i gimnàstica rítmica.

Tembé opta a la Medalla 2018 Clemente Cañadas. Va néixer l'any 1949 a Macael (Almeria) i ha estat vinculat a l'AMPA de les antigues escoles, va ser cofundador de la Casa d'Andalusia de Sant Vicenç de Castellet l'any 2002 i des de l'aleshores n'és el president. Dels seus treballs desinteressats en l'àmbit de la pedra a diferents punts del municipi destaquen l'arranjament del bust de Francesc Macià a la plaça de la Generalitat.

David Martínez, que va néixer a Castellbell i el Vilar l'any 1982, és l'actual entrenador del club esportiu Kick Boxing Pugnator Castellet i en els darrers anys ha portat el nom del municipi arreu del món a través de la seva participació reeixida en campionats de kick-boxing d'àmbit internacional.

Ricard Gomis va néixer a Sant Vicenç de Castellet l'any 1937 i des de jove es va implicar en les activitats del Centre Excursionista. Els darrers anys ha protagonitzat tasques de voluntariat en les accions populars de rehabilitació i ha participat en la reforestació dels incendis forestals que durant les darreres dècades han afectat el municipi.

Finalment, també aspira a la Medalla Sergi López. Va néixer l'any 2003 a Sant Vicenç de Castellet i actualment estudia 3r d'ESO a l'escola FEDAC. És un jove molt actiu, que col·labora amb diferents entitats del poble, i està vinculat al món de la màgia i de la comunicació.

Aquesta serà la tercera edició de la Medalla de Sant Vicenç. La primera es va atorgar a Josep Gomàriz, president de la Penya Blaugrana, i la segona, a títol pòstum, es va lliurar a qui va ser Policia Local del poble Manuel Garcia Yugüero, que era més conegut com a Mana.

Prem per veure més contingut per a tu