La Diputació de Barcelona ha redactat un projecte complementari de connexió entre la rotonda de la BV-3001 i el camp de futbol de Cardona. El treball contempla la creació d'itineraris de vianants que connectin la rotonda, actualment en construcció, amb aquest nou equipament esportiu municipal.

Actualment, la Diputació està executant una rotonda en la intersecció de la carretera BV-3001 amb la carretera de la Mina, i la nova actuació forma part de l'esplanada existent que connecta els diferents equipaments com son el pavelló municipal, les piscines i el camp. L'actuació a realitzar proposa la urbanització de tot l'àmbit amb un paviment continu de les mateixes característiques del que s'ha executat en l'equipament esportiu municipal.

El projecte, que té un pressupost de licitació de 142.186 euros i un termini d'execució de sis mesos, preveu la construcció de murs i terraplens fins a la cota de paviment, la instal·lació d'enllumenat i serveis públics, la pavimentació de l'espai i la col·locació de baranes de protecció.