Segueix-nos a les xarxes socials:

Artés reuneix 400 persones al Sopar Groc en suport de les preses polítiques

Més de 400 persones van participar al Sopar Groc que es va celebrar al parc municipal d'Artés en suport dels presos i exiliats polítics. Es va fer divendres al vespre i és el primer Sopar Groc que se celebra a la comarca i també el primer dedicat especialment a les dones empresonades o exiliades a causa del procés sobiranista.

L'acte va tenir la presència de la mare de la sallentina Anna Gabriel exiliada a Suïssa, Maribel Sabaté; i de dues germanes de Jordi Cuixart, Ester i Neus Cuixart. També hi va prendre part l'exdiputada de la CUP Gabriela Serra i membres de l'ANC.

Es van llegitr textos de Carme Forcadell, Meritxell Serret, Marta Rovira, Clara Ponsatí, Tamara Carrasco, Anna Gabriel i Dolors Bassa. En el cas de Gabriel i Bassa, van escriure una carta expressament per a l'ocasió. Cadascun dels textos anava seguit de música.

D'altra banda, ahir al migdia una setentena de grallers d'arreu de Catalunya van interpretar diverses peces als afores de la presó dels Lledoners. A l'acte hi va ser present una germana i una filla de Josep Turull.

Prem per veure més contingut per a tu