Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Salvador posa punt final a la festa major amb una elevada de participació

Els concerts de Gertrudis i Strombers, divendres a la nit, van aconseguir una afluència de 800 persones

Baixada d'andròmines de la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola

43

«Un cap de setmana rodó amb amb una participació dels veïns més alta que mai». Aquesta és la valoració de la regidora de Cultura i Joventut de Sant Salvador de Guardiola, Mireia Arenós, després de viure la festa major del poble, al llarg del cap de setmana. Els concerts de Gertrudis i Strombers, divendres a la nit, van aconseguir una afluència de 800 persones, aproximadament.

«Els actes destinats als joves del poble sempre funcionen i capten l'atenció del jovent de les poblacions veïnes», sosté Mireia Arenós, que afirma que sempre intenten portar grups de música popularment coneguts, «entre la comunitat jove».

Remarca que el concert i el ball amb l'Orquestra Montgrins «va atraure força gent gran del poble, «gairebé unes 500 persones es van concentrar al pavelló municipal», destaca. Com a proposta familiar, va triomfar l'espectacle Pepa i Pili, les venedores de cactus, que va tenir lloc al Bosc de l'Alegria.

També destaca que la Baixada d'Andròmines va sumar participants, respecte de l'any passat. «Enguany 44 persones van presentar-se al concurs, i hi havia un total de 19 andròmines.

Prem per veure més contingut per a tu