Segueix-nos a les xarxes socials:

Cardona crea un espai d'aparcament d'autocaravanes

El servei s'ha habilitat al costat del camp de futbol

Cardona crea un espai d'aparcament d'autocaravanesAJUNTAMENT DE CARDONA

L'Ajuntament de Cardona ha remodelat part de l'aparcament existent al costat del Camp de Vida Activa per a crear una àrea d'aparcament per autocaravanes.

La zona de serveis constarà de sistemes de buidatge d'aigües grises „dutxa, lavabo i pica„ i d'aigües negres „fecals„, preses d'aigua potable i dipòsits per a recollida de residus sòlids domèstics. Disposarà també de panells informatius per al correcte ús de les instal·lacions. Les autocaravanes hauran d'estar estacionades i en cap cas es permetrà l'acampada. Els vehicles no podran desplegar finestres ni qualsevol altre mecanisme i no es permetrà col·locar taules ni cadires. L'Ajuntament adverteix que l'ús és exclusiu per autocaravanes i no es permet rentar el cotxe.

El projecte, que ha tingut un cost de 4.900 euros, respon a la política de millora de les infraestructures viàries de l'Ajuntament i dona resposta dins la vila a l'auge del fenomen de l'autocaravanisme o del turisme itinerant, que ha experimentat un creixement molt important a Catalunya en els darrers anys.

Prem per veure més contingut per a tu