Segueix-nos a les xarxes socials:

Oriol Ribalta encapçalarà la llista d'ERC a Sallent a les eleccions municipals

El candidat és l'actual alcalde pedani de Cabrianes

Oriol Ribalta encapçalarà la llista d'ERC a Sallent a les eleccions municipalsERC BAGES

L'assemblea d'ERCSallent ha elegit Oriol Ribalta, que actualment és l'alcalde pedani de Cabrianes, per encapçalar la candidatura d'Esquerra Republicana a les properes eleccions municipals, que se celebraran el maig del 2019. Ribalta té 23 anys i és graduat en Ciències Polítiques.

Segons han explicat des de la formació, en la presentació de la candidatura Ribalta va exposar que, el seu, és un «projecte de canvi, transformador i amb noves idees», i amb la voluntat «d'incloure a tothom i de representar a una majoria diversa, plural i republicana». El candidat va explicar que vol liderar «un equip de dones i homes compromeses amb el municipi i amb el país» i es va mostrar ferm partidari del treball en equip ja que «la capacitat col·lectiva és sempre superior que la suma de les capacitats individuals».

També va detallar algunes de les línies del projecte de canvi que vol impulsar i que es basarà en el «treball col·laboratiu, centrat en les persones, fent de la transparència una norma bàsica, i amb un programa per fer de Sallent un municipi amb més qualitat de vida, atractiu i emprenedor».

En aquest sentit, el nou cap de llista va anunciar que es crearien grups de treball per elaborar el programa electoral i va convidar tothom a participar-hi. Els eixos d'aquests grups de treball seran: polítiques socials i de salut; ensenyament i cultura; economia i comerç; i urbanisme, patrimoni i medi ambient.

Prem per veure més contingut per a tu