Segueix-nos a les xarxes socials:

Artés inaugurarà diumenge la nova plaça de Cal Sitjes

Durant l'acte es desvetllarà el nom que ha sorgit de la consulta popular realitzada al municipi

Artés inaugurarà diumenge la nova plaça de Cal SitjesAJUNTAMENT D'ARTÉS

L'Ajuntament d'Artés farà públic aquest diumenge el nom de la plaça que dona accés al Complex Cultural de Cal Sitjes, en un acte al mateix indret, a 2/4 de 7 de la tarda. L'elecció del nom ha sortit mitjançant un procés participatiu on la població va proposar fins a 16 noms i després els van poder votar per seleccionar el guanyador que posarà nom a la nova plaça. La consulta ha comptat amb la participació de 308 persones.

La inauguració de la plaça estarà acompanyada per un seguit d´actes que se celebraran a Artés el proper cap de setmana, organitzats pel CDR d´Artés i emmarcats en l'aniversari del referèndum de l´1 d´octubre de l´any passat. Alguns dels actes previstos són, per exemple, un taller de resistència, l´exposició de vivències de l´1 d´octubre, una interpretació peculiar del ball de l´àliga o una botifarra per la República, tot això el mateix diumenge.

L'elecció del nom de la plaça és la primera actuació que l'equip de govern té previst realitzar durant aquest any a la zona però no l´única, ja que hi ha dues propostes dels pressupostos participatius d´enguany que demanaven actuar-hi. Una de les propostes era obrir la façana de Cal Sitges i l'altre treure el mur i millorar l´accés a la plaça. A part de tot això, també hi ha previst de col·locar-hi properament un punt de càrrega per a cotxes elèctrics.

Prem per veure més contingut per a tu