Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor el músic, compositor i jutge de pau de Cardona, Antonio Ribas

Mor el músic, compositor i jutge de pau de Cardona, Antonio Ribasaj cardona

Antonio Ribas, que ha estat jutge de pau de Cardona els darrers 16 anys, va morir ahir en no poder superar una llarga malaltia. A més a més, però, Ribas era un home molt popular a Cardona i conegut també pel seu vessant de músic, compositor, director i organista.

El funeral i posterior enterrament es fa demà, diumenge, a les 12 del migdia, a l'església de la Coromina. L'alcalde, Ferran Estruch, ho va fer saber ahir a la població en un comunicat en què ell i la resta del consistori, i també els treballadors de l'Ajuntament de Cardona, donaven el condol a la família.

Estruch explicava anit que la seva mort és una gran pèrdua: «Ha estat una personalitat molt rellevant de Cardona». I afegia que era «un apassionat de la música». Poc després de conèixer la notícia del decés, l'alcalde cardoní mostrava el seu agraïment per «tots els anys dedicats a la institució de l'Ajuntament que ell tant estimava». I afegia que «sempre era allà on tocava, sempre a punt, el trobarem molt a faltar».

En el comunicat de l'Ajuntament s'explica que Ribas «era un gran corominès i cardoní», i el descriu com «una persona responsable, rigorosa i molt compromesa amb la institució de l'Ajuntament». L'horari de vetlla serà des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre a Cardona.

Prem per veure més contingut per a tu