Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós posa en marxa l'adequació de la nova seu provisional de la policia

L'Ajuntament ha adjudicat la redacció del projecte de condicionament del local del carrer Eugeni d'Ors

Sant Fruitós posa en marxa l'adequació de la nova seu provisional de la policiaajuntament de sant fruitós

Els tràmits per traslladar el cos de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages a la seva nova seu provisional del carrer Eugeni d'Ors, a tocar de la plaça Onze de Setembre, ja estan en marxa. L'Ajuntament ha adjudicat l'assessorament tècnic per a la redacció del projecte executiu que definirà les reformes del nou local, perquè pugui acollir el servei abans del seu trasllat definitiu a les futures instal·lacions que s'han de construir al solar que ocupava l'antiga fàbrica Bertrand i Serra.

L'adjudicació s'ha fet al despatx professional Sarrate-Juanola Arquitectura per un import de 7.078 euros, que ara haurà de redactar el projecte per a les obres de reforma interior i per a l'adequació de local, tenint en compte que actualment no reuneix les condicions necessàries. El projecte també definirà tots els elements arquitectònics, i també de l'àmbit de les instal·lacions elèctrica i tèrmica, de sanejament i de seguretat en cas d'incendi.

L'adequació d'aquest local, que l'Ajuntament ha llogat per un període de cinc anys, ha de dotar la Policia Local d'unes instal·lacions més aptes, modernes i operatives per al seu servei, tenint en compte que les actuals dependències ubicades a la plaça de la Vila s'han fet velles i han quedat obsoletes.

El lloguer s'ha fet per a cinc anys perquè és el temps màxim de durada que es preveu que durin les obres de construcció de les instal·lacions definitives del solar de l'antiga fàbrica Bertrand i Serra. Per a aquesta obra, l'Ajuntament ja ha adjudicat la redacció de l'avantprojecte i del projecte bàsic tant de construcció de la futura comissaria com dels espais exteriors.

Prem per veure més contingut per a tu