Segueix-nos a les xarxes socials:

La Diputació calcula en prop de 20.000 euros el cost de manteniment i millora de sis ponts de Fonollosa

El càlcul surt d'una diagnosi del seu actual estat de conservació i capacitat estructural

La Diputació calcula en prop de 20.000 euros el cost de manteniment i millora de sis ponts de FonollosaDIPUTACIÓ DE BARCELONA

La Diputació de Barcelona xifra en 17.433 euros la inversió que caldria per mantenir en bones condicions sis ponts de titularitat municipal de Fonollosa. Són els resultats d’un inventari i pla de manteniment i millora que ha fet d’aquestes infraestructures amb l’objectiu d’orientar el consistori de cara a les possibles actuacions a emprendre.

En el treball s’indiquen les principals característiques dels ponts en base a una diagnosi que s’ha fet del seu estat de conservació i de la seva capacitat estructural. Es conclou que tots els ponts estudiats són de tipologia i capacitat estructural adequades al trànsit que suporten, i pel que fa al pla de manteniment, s’ha centrat en aspectes com la neteja de la vegetació dels paraments, la reparació o la substitució de baranes, la neteja de la llera per mantenir les seccions hidràuliques, la reparació superficial de paviments, o la senyalització vertical i rejuntat d’elements de pedra als paraments.

El pla ha establert unes prioritats d’actuació per tal de poder realitzar les actuacions de forma esglaonada, i garantir que els ponts estan en bon estat en tot moment.

Prem per veure més contingut per a tu