Segueix-nos a les xarxes socials:

El pregó de Jaume Riu obre els actes de la Festa Major de Sallent

El municipi dona avui el tret de sortida a sis dies de festa amb el Frikibingo com a principal novetat

El pregó, a càrrec del músic i fuster sallentí Jaume Riu Ratera, encetarà avui els sis dies d'activitats de la Festa Major deSallent amb propostes per a tots els públics. El pregó tindrà lloc a les 9 del vespre a la plaça de la Vila i tindrà la participació de The River Troupe Gospel Sallent, que interpretarà alguns temes.

El Frikibingo és la novetat destacada d'una festa que segueix un format similar al de l'any passat, amb orquestres en directe, actes tradicionals i folklòrics, activitats infantils i propostes esportives. El Frikibingo es farà aquest dissabte en doble sessió, una a les 12 de la nit, i l'altra a 2/4 de 2 de la matinada, a la plaça de la Pau.

Entre els principals reclams del programa també destaca la setena competició de canoes al riu, dissabte a les 10 del matí, que tindrà l'actuació de la Batukolla de l'escola de música Cal Moliner, i a 2/4 d'1, hi haurà un altre dels atractius de la festa, amb la sisena edició del concurs de paelles.

Les bicicletes també tindran el seu espai en aquesta festa major, amb una exhibició de salts, una gimcana i un curs de tècnica de BMSX, diumenge al matí, mentre que l'aigua i el foc seran presents als actes de dilluns, i dimarts el programa portarà el públic a la Fàbrica Vella amb diverses propostes, sobretot de música i humor.

La festa sallentina s'allargarà fins dimecres que ve, l'11 de setembre. Coincidint amb la festivitat de la Diada, a les 11 del matí es donarà el tret de sortida a l'acte institucional al parc Pere Sallés, seguit de la part més folklòrica: bastoners, esbarts, gegants, nans i sardanes.

Prem per veure més contingut per a tu