Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de Navarcles crea grups de treball per a la participació ciutadana

Les diferents taules tractarien un total de deu àmbits

L'Ajuntament de Navarcles crea grups de treball per a la participació ciutadanaAJUNTAMENT DE NAVARCLES

El ple de l'Ajuntament de Navarcles va aprovar per àmplia majoria i sense cap vot en contra la creació dels anomenats grups de treball, una iniciativa que pretén facilitar i incentivar la participació dels veïns i veïnes en la presa de decisions que afecten el municipi.

La proposta contempla la formació de 10 grups de treball que abasten diferents àrees: Cultura, Medi Ambient, Gent Gran, Educació, Feminisme i LGTBIQ+, Polítiques Digitals, Sobiranies, Mobilitat, Coordinació Social i Esports. Aquests grups de treball esdevindran a la pràctica espais de debat i consens per tal de deliberar estructuradament sobre qüestions d'importància estratègica. Els ciutadans que en formin part podran participar en l'elaboració, el seguiment i l'avaluació de diferents polítiques públiques i serveis de l'Ajuntament.

Amb la creació dels grups de treball, l'equip de govern pretén transformar la vinculació entre la ciutadania i l'Ajuntament amb la voluntat d'implicar els veïns i veïnes en els objectius col·lectius del poble, així com d'impulsar un govern més obert que permeti un diàleg permanent.

Tots aquells navarclins i navarclines que ho vulguin es podran apuntar al grup o grups que els interessi segons les seves preferències. Ben aviat es farà una campanya informativa en la qual es donaran tots els detalls de les inscripcions.

Prem per veure més contingut per a tu