Segueix-nos a les xarxes socials:

Callús viu un cap de setmana d'activitats per celebrar les tradicionals Festes de Tardor

Coincidint amb el 12 d'octubre Callús celebra aquest cap de setmana les Festes de Tardor amb un farcit programa d'actes. Una vintena de parades d'artesans, comerços i entitats del poble ompliran avui la carretera de Cardona i el municipi acollirà un gran nombre d'activitats lúdiques, que s'allargaran fins demà.

A banda de les parades de la fira, avui també hi haurà 250 puntaires i entre les activitats destaquen l'oportunitat de pujar en un globus aerostàtic, la trobada de cotxes clàssics, la cercavila gegantera i l'arrossada popular. A la tarda,hi haurà el festival Test, que inclourà la representació d'espectacles de petit format a l'Espai Godmar. Per a demà al matí s'ha programat un espectacle infantil i un maridatge de vins i caves amb formatge a la plaça de la Pau.

Ja al vespre, es recuperaran dos actes que es van haver de suspendre per la Festa Major de Callús, el mes de juny, a causa de l'onada de calor. Són el correfoc infantil, que es farà a les 7 de la tarda a la plaça Doctor Vers, i el castell de focs, que tindrà lloc a les 8, al pati de l'escola Joventut.

Prem per veure més contingut per a tu