Com a mínim 170 domicilis de Cabrianes i Artés han quedat aquest divendres sense subministrament elèctric. Fonts de la companyia Endesa, responsable de la xarxa elèctrica en aquesta zona, indiquen que, de moment, no han trobat l'origen del problema, fet que provoca que no es pugui restablir el servei. Els seus tècnics, segons les mateixes fonts, hi estan treballant.

L'afectació se centre a Cabrianes, nucli dins del terme municipal de Sallent, on tots els veïns han quedat a les fosques. Del total de comptadors afectats, 160 són del terme de Sallent. N'hi ha 10 més que són d'Artés. Durant la nit s'han produït altres talls a Manresa. A les 10 de la nit ha caigut la xarxa elèctrica a la ciutat, però s'ha recuperat el servei en poca estona.

Els responsables d'Endesa no saben encara quina pot ser la durada i l'abast del tall. Tot i que encara no s'havia trobat el punt del problema a la xarxa, sí que indicaven que la pluja que ha caigut durant la tarda i la nit podria ser en l'origent de la interrupció del subministrament,