El nou espai de cotreball (coworking) de Cardona ja està llest per obrir les seves portes a l’antiga biblioteca, al carrer Major. Aquest divendres, 24 de gener, es farà una sessió adreçada a coworkers interessats entre 2/4 d'11 i la 1 del matí, i el pròxim dijous 30 de gener es farà una jornada de portes obertes a les instal·lacions entre les 7 de la tarda i les 9 del vespre. Per assistir a la jornada de coworkers d’aquest divendres 24 de gener cal enviar un mail d’inscripció a emprenedoria@adlsolcar.cat.

El local s’ha batejat amb el nom de La Nova Espai Coworking Cardona, en referència a l’antiga sala de ball que hi havia hagut en aquest espai abans de la biblioteca. Es tracta d’un equipament que permetrà que professionals independents, emprenedors i petites i mitjanes empreses de diferents sectors puguin compartir un mateix espai de treball (tant físic com virtual) per desenvolupar tant els seus projectes professionals com nous projectes conjunts que puguin sorgir a través de l’intercanvi d’experiències.

Després d’aquestes dues sessions, està previst que el nou equipament municipal es posi en funcionament al llarg del mes de febrer. Les persones interessades poden contactar amb l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona al telèfon 93 869 22 87 o al correu electrònic emprenedoria@adlsolcar.cat.

L’espai disposarà de 12 places. Els usuaris gaudiran de connexió a Internet de fibra òptica i dels subministraments bàsics. El local, que es podrà utilitzar com a domicili social, fiscal i comercial de l’empresa, compta també amb una sala de descans, una zona office, servei de neteja i alarma.

Hi haurà dos tipus de modalitats i tarifes: una per a usuaris residents o habituals i una altra per estudiants. Els usuaris residents tindran taula i cadira fixa 24 hores els 7 dies de la setmana i accés il·limitat a la sala de reunions, amb preferència davant dels estudiants. Durant el primer any, tindran una tarifa rebaixada de 50 euros mensuals, que ascendirà a 65 euros a partir del segon any.