Segueix-nos a les xarxes socials:

La Diputació dona suport en la gestió de nòmines de 23 ajuntaments del Bages i el Moianès

La Diputació de Barcelona ha renovat el seu suport de gestió de nòmines que ofereix als ajuntaments de menys de 5.000 habitants, i que afecta 14 municipis en el cas del Bages i 9 en el cas del Moianès, a banda del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus i del Consell Comarcal del Moianès.

A més a més de la confecció de nòmines, la Diputació de Barcelona també ofereix suport en la realització de documents de transferències bancàries, de cotització a la Seguretat Social i de liquidació mensual o trimestral de les retencions i ingressos a compte dels impostos.

Altres tràmits que també es contemplen amb aquest servei de suport són les altes i baixes de personal, la formalització de contractes de treball i la presentació telemàtica davant de les administracions corresponents , la gestió d eles incapaciutats temporals i un sistema d'arxiu digitalitzat de tota la documentació produïda.

En el conjunt de la demarcació de Barcelona, en total hi ha 135 governs locals de menys de 5.000 habitants que reben el suport de la Diputació en aquest àmbit. Això suposa la gestió de 45.000 nòmines anuals, que es tradueixen en 91 milions d'euros cada any.

Prem per veure més contingut per a tu