Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament obre la convocatòria dels segons Guardons Pobles de Fonollosa

L'Ajuntament ha obert la convocatòria de la segona edició dels Guardons Pobles de Fonollosa, uns premis que tenen per objectiu reconèixer i homenatjar persones, entitats o col·lectius de Canet de Fals, Fals, Camps i Fonollosa que desenvolupen o han desenvolupat la seva activitat en qualsevol dels àmbits d'actuació: cultural, associacionisme, esportiu, social, econòmic, pedagògic, acadèmic, cívic, juvenil... Les candidatures per optar a aquests reconeixements públics es poden presentar fins al 28 de febrer.

Amb aquests guardons es vol reconèixer i homenatjar persones, entitats o col·lectius dels pobles, o que hi estan vinculats, que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet del municipi de Fonollosa en els seus àmbits. En especial, es vol premiar «l'esforç, la superació, la tenacitat i el treball en favor del ter-ritori i la comunitat», segons destaquen fonts municipals.

El consistori subratlla que és també objectiu dels guardons el reconeixement de trajectòries destacades en la vida dels diferents nuclis i «destacar, promoure, afavorir i fomentar» noves iniciatives individuals o col·lectives que «contribueixin de manera notable i continuada a la millora en la promoció, divulgació i dinamització del municipi».

Prem per veure més contingut per a tu