Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de Sant Fruitós repartirà gratuïtament bosses de ràfia per facilitar el reciclatge

L'entrega d'aquest material s'havia de realitzar durant el mes de març però va quedar posposat per motius de seguretat i prevenció sanitària per la covid-19

L'Ajuntament de Sant Fruitós repartirà gratuïtament bosses de ràfia per facilitar el reciclatgeAJSFB

Els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages podran recollir de forma gratuïta 3 bosses de ràfia per facilitar la separació de residus en el moment de dipositar-los als diferents contenidors.

Aquestes bosses, destinades a la separació del vidre (verd), els envasos (groc) i el paper i cartró (blau), són de 25 litres de capacitat, semirígides i amb nanses per tal de facilitar el trajecte de casa fins als contenidors.

Els santfruitosencs que ho desitgin podran recollir aquestes bosses en una carpa informativa en els següents horaris i ubicacions:

Cobert de la Màquina de Batre:

  • Dilluns 15 de juny de 10 a 12 hores i de 17 a 19 hores
  • Dimecres 17 de juny de 17 a 19 hores
  • Dijous 18 de juny de 10 a 12 hores i de 17 a 19 hores

Torroella de Baix (mercat):

  • Dimecres 17 de juny de 10 a 12 hores

Per realitzar la recollida és obligatori l'ús de mascareta i recomanable portar guants alhora que caldrà mantenir la distància de seguretat en tot moment.

En total el consistori ha elaborat 3.500 paquets d'aquest tripack per al reciclatge que posteriorment, a partir del dilluns 22 de juny, també es repartirà a les oficines municipals.

Prem per veure més contingut per a tu