Regió7

Sant Fruitós de Bages

OPINIÓ | Adéu a un amic

Avui no escric sobre cap tema polític. Escric sobre la fragilitat de la vida i la vocació de servei, sobre l'estima a un poble i a la seva comunitat. Ens despertàvem amb la notícia que en Vicenç Llorens ens havia deixat, ens despertàvem colpits. La vida política es pot viure de

Ensurt per un foc en una indústria de Sant Fruitós

Ensurt ahir al migdia per l'incendi en una indústria de Sant Fruitós de Bages. El foc va afectar un contenidor de l'empresa ubicada al quilòmetre 3,45 de la carretera C-16c. L'incendi del contenidor en qüestió va generar una

Un ferit lleu en un xoc entre tres vehicles a Sant Fruitós de Bages

Una persona va resultar ferida de caràcter lleu en una topada entre tres vehicles a Sant Fruitós de Bages, ahir a la tarda. La persona ferida va ser traslladada pels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Més Notícies de Sant Fruitós de Bages

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

x
Patrocinador flotante comprobar

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis