La comunitat de Montserrat incorporarà dos nous monjos. Serà dissabte que ve, 11 de juliol, quan Jordi Puigdevall i Xavier Caballé signaran el seu compromís definitiu amb la comunitat benedictina i seran consagrats com a monjos. A la cerimònia, que presidirà l'abat Josep Maria Soler, hi assistiran els integrants de la comunitat i els escolans, a més dels familiars i amics dels professos solemnes.

Xavier Caballé i Micola va néixer a Terrassa el 24 d'agost del 1969. Va entrar al noviciat el 6 d'agost del 2014 i va fer la professió temporal el 6 d'agost del 2016. És tècnic en informàtica i química.

Jordi Puigdevall i Roca va néixer a Porqueres (Girona) el 9 de gener del 1983. Va entrar al noviciat el 6 d'agost del 2014 i va fer la professió temporal el 6 d'agost del 2016. És llicenciat en Economia.

Durant la celebració del proper 11 de juliol, Caballé i Puigdevall llegiran la cèdula de professió, que és un text escrit a mà. En acabar, signaran l'esmentada cèdula sobre l'altar de la basílica de Santa Maria i, posteriorment, cantaran un verset del salm 118, que repetiran tres cops. D'aquesta manera, expressaran la voluntat de donar-se plenament amb la confiança de l'ajut de Déu.

Acabat aquest punt, i després que l'abat els faci lliurament dels signes de la seva condició de monjos -la cogulla i el llibre de pregària-, rebran l'abraçada de tots els monjos professos solemnes, com a símbol d'unió i d'acolliment a la comunitat.