Les pluges de les darreres hores des d'ahir al vespre han ocasionat moltes incidències. Tot i que els danys pel temporal s'han concentrat bàsicament a la comarca del Berguedà, també hi ha hagut emergències diverses en altres comarques. Les repassem tot seguit:

  • A Vallirana, al Baix Llobregat Nord, es va produir un accident greu passada la 1 de la matinada a la N-340. Un vehicle va picar contra una rotonda i l'únic ocupant, un home de 51 anys, va quedar atrapat a l'interior. Els Bombers el van poder treure a 3/4 de 2 de la matinada i va ser traslladat a l'Hospital de Bellvitge.
  • A Puig-reig, al Berguedà, les 10 del matí d'avui dissabte, un home ha arribat a la seva finca i s'ha adonat que la riera s'ha endut el cavall que hi tenia. Hores d'ara l'estava buscant. En aquest municipi s'ha desbordat el canal i s'ha tancat la resclosa i desviat l'aigua. Els Bombers hi han actuat entre 2/4 de 2 i les 3 de la matinada.
  • També al Berguedà hi ha hagut inundacions a Berga, a Borredà, a Cercs, a Gironella i a Casserres, segons informació facilitada pels Bombers, i esllavissades a Berga, Gironella, Avià i Castellar de N'Hug.
  • A Berga, ha caigut un mur de contenció al càmpig Berga Resort, a les 11 de la nit. No hi ha hagut ferits però ha afectat un vehicle.
  • A Collbató, al Baix Llobregat Nord, la branca d'un pi ha tallat el camí forestal pels volts de les 10 del matí, a l'avinguda de la Vinya. Hores d'ara hi estaven actuant dues dotacions dels Bombers,
  • A Òdena, a l'Anoia, pels volts de les 2 de la matinada, s'ha acumulat molta aigua a la carretera, prop de la benzinera i la Policia Local ha fet la senyalització convenient perquè no hi passessin cotxes.
  • A Cardona, al Bages, ahir al vespre, els Bombers van rebre l'avís que a una casa hi havia entrat aigua i que el nivell havia arribat fins als 40 centímetres. Els Bombers hi van enviar tres dotacions per treure aigua i a quarts d'1 de la matinada es va poder rebaixar el nivell. Va ser un dels vuit avisos per tema d'aigua que hi va haver a la coamrca del Bages.

A Manresa, segons informació de la Policia Local, no hi ha hagut cap incidència per les pluges, Aquest matí de disssabte no anaven els semàfors de la plaça de Mallorca amb la carretera de Santpedor.