El Rebost del Bages apropa els productors a comerç i restauració
La jornada tindrà lloc de 10 a 12 del matí al mercat de Puigmercadal de Manresa
El Rebost del Bages, juntament amb l'Anella Verda de Manresa, ha organitzat per al 19 d'octubre una jornada per posar en contacte productors d'aliments de proximitat amb restaurants i comerços, amb l'objectiu d'afavorir que el producte local arribi al consumidor i millorin els seus circuits de comercialització. La jornada tindrà lloc de 10 a 12 del matí al mercat de Puigmercadal de Manresa i consistirà en entrevistes individuals entre els participants.
En cas que la situació epidemiològica no permeti fer-la presencial, es farà en format virtual. La participació és gratuïta però les places són limitades. Els productors, comerços d'alimentació o restaurants que vulguin participar-hi cal que s'hi inscriguin abans. Aquesta jornada té un doble objectiu: facilitar que coneguin els productors d'alimentació del Bages i ajudar els productors a donar a conèixer el seu producte i poder incrementar la seva presència a la xarxa comercial local.
Temes
Més a Bages
-
La Generalitat posa oficialment en servei el carril bici de Santpedor a Manresa
-
Cinc intoxicats per la mala combustió d'un escalfador d'aigua a Súria
-
L’escola La Serreta de Santpedor fa un intercanvi amb alumnes de La Bressola de la Catalunya Nord
-
Sant Joan clou la temporada d’espectacles de la Xarxa amb «Lumiére»