Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Castellers de Santpedor recuperen els castells de la gamma alta de sis

L'entitat ho va poder assolir en el marc de la diada del seu vuitè aniversari

Els Castellers de Santpedor recuperen els castells de la gamma alta de sisCASTELLERS DE SANTPEDOR

Els Castellers de Santpedor van celebrar una lluïda vuitena diada, amb una noba afluència de castellers a plaça. De fet, el nombre de camises va superar les previsions inicials de l'equip tècnic. Els bons assajos en setmanes anteriors i la recuperació de molts castellers va fer que els santpedorencs plantegessin una actuació de màxims.

Després de dos pilars de 4 inicials van obrir la primera ronda de castells amb un 4d6. Va ser un castell un xic lent però molt sòlid degut a l'estrena d'una acotxadora menuda. En segona ronda van optar pel castell més complicat de la jornada, el 5d6, que alhora va ser el més plàcid i ben executat gràcies a la bona feina de tota la colla. En tercera ronda van optar pel 4d6 amb el pilar, castell que també es va descarregar sense masses dificultats i que va desfermar l'eufòria dels Castellers de Santpedor després de 2 anys d'aturada per la pandèmia. També pel dificultós retorn a l'activitat castellera per part de totes les colles.

Els de la camisa daurada van estar acompanyats pels castellers del Poble Sec que van fer Pd4, 3d6a, 2d6, 3d6 i Pd5, Picapolls de la Gavarresa i Minyons de Santa Cristina d'Aro que degut a la manca d'efectius van fer pilars de 4 d'entrada i sortida.

La colla local ara és centra en el castell de penyes, l'origen de la colla, d'aquest proper divendres. Es farà dins el pregó de la Festa Major. També preparen l'actuació del 3 de juliol a Sant Fruitós que tancarà el primer tram de la colla i on esperen seguir amb la dinàmica positiva i poder portar de nou 3 castells de 6.

Prem per veure més contingut per a tu