Segueix-nos a les xarxes socials:

El duel de pivots Sekulic-Musli marca l'Iberostar-ICL Manresa

El serbi de l'equip del Congost, amb sobrecàrrega als genolls, ha tingut descans durant la setmana

Dos dels jugadors amb més pes ofensiu als seus respectius equips, Blagota Sekulic i Dejan Musli, es veuran les cares demà en el partit de l'Iberostar Tenerife contra l'ICL Manresa, demà al migdia a partir de la una (en hora catalana, i no hi ha televisió en directe).

Sekulic, que va estar un parell de setmanes de baixa a causa de la ruptura fibril·lar als bessons de la cama esquerra, s'ha recuperat bé com ho palesa el 31 de valoració que va fer a casa del Fuenlabrada. És el màxim anotador canari amb 12,2 punts, seguit de ben a prop per l'ala argentí Nicolás Richotti (12,1), per Abromaitis (10,4) i per Beirán (10,3). El montenegrí, de 33 anys i de 2,10, és en la quarta temporada al CB Canàries d'on el 2o14 va fer el salt uns mesos al Fenerbahçe de la lliga i l'Eurolliga.

El serbi Dejan Musli, que durant aquesta setmana ha tingut un pla especial de recuperació per sobrecàrrega als genolls i una tendinitis, és l'home que Ibon Navarro utilitza més (28 minuts de mitjana), seguit d'Hernández (24). Musli és qui fa més punts a l'ICL (14,6), davant de Chase Simon, que n'anota 11,6. Musli és el tercer en valoració de la lliga (19,7), tan sols darrere de dos pivots com Tomic (24,2) i Bourousis (20,9).

Ibon Navarro va comentar ahir del duel Sekulic-Musli que "sí que pot ser una de les claus del partit. Són dos jugadors interiors i molt importants, i amb característiques diferents. Sekuli té un millor joc de cara a l'anella i segur que ell mirarà de treure Dejan de la zona, i això ens pot crear problemes i alguns desajustaments amb homes que tenen un joc molt vertical com ara Richotti i San Miguel, i altres que saben jugar sense pilota com Javi Beirán o O'Leary. També crec que Musli pot fer mal a Sekulic a dins. Però l'Iberostar també té un gran quatre com Abromaitis i als últims partits Davin White ja està agafant l'aire en els llançaments; aquest és un equip amb més armes".

Prem per veure més contingut per a tu