Segueix-nos a les xarxes socials:

El campió d'Europa passa per damunt de l'ICL

El Manresa cau enfront el Madrid, que no ha perdut al Nou Congost des de la primavera del 1988

El campió d'Europa passa per damunt de l'ICLICL Manresa

El Reial Madrid va guanyar de pallissa a l'ICL Manresa (70-102), que no va tenir ni una sola oportunitat per donar la sorpresa davant el vigent campió d'Europa.

Els triples visitants (15 del Reial Madrid per 6 del Manresa) van ser definitius davant un ICL fluix en defensa (18 rebots defensius del Manresa per 33 del Madrid) i que en cap moment va saber com respondre a la superioritat del rival.

El Madrid va dominar amb autoritat des de l'inici, que no va ser molt brillant, amb errors en el tir visitant i una pobra defensa local (0-5, min.2). El Manresa se salvava gràcies a un inspirat Flis, que va anotar 7 punts en aquest quart, vitals perquè els locals no es despengessin, fins i tot els va permetre posar-se a sol 1 punt del Madrid (16-17, min.9). Això sí, en menys d'un minut, els de Pablo Laso van situar de nou les coses en el seu lloc amb un 0-7, que els mantenien al capdavant del marcador (16-24, min.10).

En el segon quart, el gran encert en els triples van aixafar al Manresa. Quatre triples (de Carroll, Nocioni i Doncic) donaven als blancs un avantatge de 13 punts, que ja va ser insuperable pel Manresa (27-40, min.15).

A l'ICL li pesava la responsabilitat, mentre que els visitants anotaven sense complexos. Un parcial de 0-8, en el qual els locals no van anotar ni un sol punt en gairebé 3 minuts, ampliava encara més la diferència (29-50, min.19). Al descans, el Madrid tenia el partit més que controlat (35-54, min.20).

A la volta, Rivers va sentenciar espectacularment el partit. Tres triples consecutius que, al costat d'una cistella de Reyes, posaven per primera vegada els 30 punts de diferència en el marcador (38-68, min.24).

I d'aquí ja no va baixar el Madrid. Rivers seguia inspirat (14 punts en 5 minuts) i els blancs anaven sumant, sense molta oposició, fins a arribar als 35 punts d'avantatge, la màxima diferència del partit (44-79, min.29).

L'últim quart no va tenir més història i només va servir perquè els uns i els altres milloressin les seves estadístiques personals. Al final, més de 100 punts pel Madrid i derrota pel Manresa (70-102, min.40).