Segueix-nos a les xarxes socials:

El trencament d'una cistella retarda l'inici del partit

L´últim tauler trencat al Congost també va ser en un partit contra el Reial Madrid, el 2012

El trencament d'una cistella retarda l'inici del partitACB Photo

El partit que havien de disputar ahir l´ICL Manresa i el Reial Madrid va començar amb uns vint minuts de retard per culpa d´un incident que sol passar molt de tant en tant. En una esmaixada durant la roda d´escalfament, l´exjugador del Bàsquet Manresa Andrés Nocioni va emprar-se amb massa força i va trencar el tauler. Aquest no es va esmicolar, però va quedar totalment esquerdat, amb el consegüent perill que es trenqués i que un tros o tot caigués damunt d´algú.

Afortunadament, els pavellons de la lliga Endesa han de tenir preparada una cistella de recanvi, amb el marcador de la possessió i del temps instal·lat i tot, i el procés de recanvi d´una per l´altra va ser relativament ràpid. L´únic problema que hi va haver va ser a l´hora d´establir l´alçada correcta de la cistella per a la qual cosa es va fer servir un pal llarg per part dels treballadors del club.

L´abril del 2012

Curiosament, l´últim cop que es va trencar una cistella en una roda d´escalfament també va ser en un partit contra el Reial Madrid. Concretament, va ser el 26 d´abril del 2012, en un duel entre l´aleshores Assignia Manresa i els blancs. Era un dijous a la nit, en un partit que havia de començar a les 21.45 hores per exigències televisives. Adam Hanga, actual jugador del Laboral Kutxa i aleshores al Manresa, va fer una esmaixada i va trencar la cistella situada a l´altra banda de l´afectat ahir. Es va trigar mitja hora a començar un partit que el Madrid també va guanyar, tot i que només per 93 a 96.

Prem per veure més contingut per a tu