Segueix-nos a les xarxes socials:

El Baskonia acaba amb el Reial Madrid en un tercer quart perfecte

Adam Hanga amb 18 punts de valoració i Shane Larkin amb 15 han estat els més destacats

El Baskonia acaba amb el Reial Madrid en un tercer quart perfecteJosé Ramón Gómez

El Baskonia ha destrossat el Reial Madrid (77-62), que segueix com a líder de la Lliga Endesa, en un tercer quart perfecte que li ha servit per endur-se un avantatge màxim de 23 punts que ha estat definitiu.

Un parcial de 33-10 en què els vitorians han atropellat als blancs en set minuts del tercer període han deixat sense capacitat de reacció als madridistes, que han sembrat la seva segona derrota consecutiva a la Lliga Endesa.

Adam Hanga amb 18 punts de valoració i Shane Larkin amb 15 han estat els més destacats d'una esquadra blaugrana en què també han brillat Kim Tillie (12) i Chase Budinguer (10).

Per part del Reial Madrid, Rudy Fernández ha estat massa sol per plantar-li cara a l'equip local.

- Fitxa tècnica:

77 - Baskonia (20 + 12 + 33 + 12): Larkin (16), Hanga (16), Budinger (6), Shengelia (7), Voigtmann (5) -cinc inicial-, Beaubois (-), Blazic (2 ), Prigioni (2), Tillie (14), Diop (7) i Sedekerskis (2).

62 - Reial Madrid (19 + 8 + 15 + 20): Llull (8), Doncic (12), Maciulis (2), Reyes (6), Ayón (2) -quinteto inicial-, Fernández (12), Draper ( 3), Nocioni (-), Randolph (9), Carroll (2), Hunter (6) i Taylor (-).

Àrbitres: Emilio Péres Pizarro, Fernando Calatrava i Jorge Martínez Fernández. Sense eliminats.

Incidències: Partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Endesa disputat al Buesa Arena davant 14.316 espectadors. El jugador del Reial Madrid, Andrés Nocioni va complir 300 partits a la Lliga Endesa.