Segueix-nos a les xarxes socials:

Lliga LEB Or

Javi Múgica, força i experiència per a la pintura manresana

L'ICL anuncia la contractació d'un ala-pivot veterà i amb recorregut a la categoria

Javi Múgica, força i experiència per a la pintura manresanaDiari Segre

L'ICL Manresa ha sorprès aquest dissabte a la nit amb la contractació d'un jugador que el pot ajudar molt en la seva aventura a la lliga LEB Or. Es tracta de l'ala-pivot Javi Múgica, de 34 anys, un quatre experimentat i amb bon tir exterior que ha estat en equips com el Lleó, l'Ourense, el Peñas i el Lleida. La darrera temporada ha fet una mitjana de 10,7 punts i 6,3 rebots per partit.

El director esportiu de l'ICL, Román Montañez, diu d'ell que es tracta d'«un jugador amb experiència a la lliga, que juga de fora a dins bé, i que té un tir exterior que el fa perillós; amb aquest tir fa que a més prengui bones decisions per passar un cop posa la pilota a terra; pot rebotr, passa bé la bola i és important tenir algú com ell i amb el coneixement de la lliga que té».

El jugador ha dit que «és un honor per mi portar la samarreta d'un club històric del nostre bàsquet, campió de l'ACB i la Copa del Rei, i ser a un lloc on han desenvolupat la seva carrera grans jugadoras al llarg de la història. Espero donar el millor de mi mateix i aportar tot el que pugui per aconseguir que aquest equip torni on ha de ser per adició, història... que no és un altre lloc que l'ACB».

Prem per veure més contingut per a tu