Segueix-nos a les xarxes socials:

Lundberg assumeix el paper de líder amb una mitjana de gairebé 15 punts en els últims partits

Lundberg assumeix el paper de líder amb una mitjana de gairebé 15 punts en els últims partitsARXIu/JOAQUIm ALBERCH/ACB PHOTO

Sense menystenir el rendiment que ofereixen jugadors com Cady Lalanne o Zubcic (el croat té una mitjana de 21 punts i 11/23 en triples en els tres darrers partits),en el final de temporada del Baxi hi ha un jugador que està agafant el lideratge, i més després de baixes tant importants com les de Ryan Toolson i Corey Fisher. Es tracta del danès Iffe Lundberg, el qual ha estat escollit per l'ACB per ser la imatge icònica del Baxi al play-off. Els altres jugadors són Llull (Reial Madrid), Heurtel (Barça), Shengelia (Baskonia), Dubljevic (València), Okoye (Tecnyconta) Jaime Fernández (Unicaja) i Laprovittola (Joventut), que ha estat premiat amb el premi MVP de la temporada regular.

En els últims 11 partits de lliga regular, dels quals l'equip bagenc n'ha guanyat 4 i n'ha perdut 7, Iffe Lundberg ha acreditat mitjanes de 14,8 punts i un 15,5 pel que fa a la valoració, amb màximes en aquest darrer apartat de 26 en els duels contra el San Pablo Burgos i el Baskonia. Als últims 5 partits ha superat els 30 minuts damunt de la pista, 37 en el partit decisiu amb el Montakit Fuenlabrada, en el qual va fer 7 assistències. En el matx de Saragossa en van ser 6.

Prem per veure més contingut per a tu