Quiosc

Regió7

Bàsquet/Lliga Endesa

El president del Baxi Manresa anunciarà aquesta tarda que dimiteix

Josep Sáez, al càrrec des del 2017, presentarà un relleu meditat després d'una de les etapes més exitoses del club

Josep Sáez és president del Bàsquet Manresa des del 2017 ALEX GUERRERO

El president del Baxi Manresa, Josep Sáez anunciarà en la roda de premsa que ha convocat per a aquesta tarda la seva decisió de deixar el càrrec, segons ha pogut saber Regió7. Sáez presentarà una dimissió meditada i ordenada que tanca una etapa iniciada el 2017 i que ha tingut com a colofó una de les millors temporades dels darrers anys.

El Baxi Manresa ha convocat la roda de premsa per a aquest dimarts a les 19.30 hores a la sala de premsa del Nou Congost. Hi compareixeran Sáez i els membres del seu consell d'administració.

La reunió del consell serà abans de la compareixença, aquesta tarda mateix. A més de Sáez hi seran Fèlix Salido, Marc Bernadich, Albert Cots, Montse Seubas, Montserrat Ambròs, Sebastià Catllà, Josep Empez, Albert Estiarte, Pere Moyano, Sebastià Suet en representació de la Unió de Botiguers i Comerciants i Josep Vives.

Sáez és president del Bàsquet Manresa des del 2017 i sota el seu mandat l'equip va ascendir des de la LEB Or, s'ha classificat dues vegades per als play-off de l'ACB i tres per a la Lliga de Campions, va entrar en la passada Copa del Rei i va arribar a la final de la competició europea el mes passat. A més, va sumar un títol, la Lliga Catalana del 2021, al palmarès de l'entitat.

Compartir l'article

stats