Segueix-nos a les xarxes socials:

Reclama que no hi hagi salfumant

El Clam vol que es posi menys clor a l'aigua de Cercs

La candidatura del Clam, integrada per ERC i EPM, denuncia el procés d'acidificació de l'aigua que es fa a través de l'àcid clorhídric (salfumant)

La candidatura del Clam, integrada per ERC i EPM, ha proposat que es redueixi la quantitat de clor que es posa a l'aigua de Cercs i que no s'utilitzi salfumant per tractar-la. Aquesta formació considera que els actuals nivells de cloració, tot i situar-se dins els límits legals permesos, són massa elevats. I esmenta que en altres municipis de la comarca on l'aigua té unes característiques equiparables aquests nivells ja són més baixos.

A més, el Clam denuncia el procés d'acidificació de l'aigua que es fa a través de l'àcid clorhídric (salfumant), que diuen que es realitza a l'aigua del poble. La formació considera que l'empresa Sorea, que gestiona el servei, utilitza aquest procés per tal d'estalviar-se costos. Amb l'acidificació es rebaixa el pH de l'aigua, que els estalvia, asseguren, fer la precipitació de la calç a les canonades. Així mateix, denuncien que el preu que es paga pel servei és elevat. Per exemple, el preu mínim obligatori a Cercs és de 22,12 euros, mentre que a Berga és de 9,89 euros, segons el Clam.

Prem per veure més contingut per a tu