Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell demana al Govern quants diners tindrà per al transport escolar no obligatori el proper curs

Sergi Roca (CiU), el president del Consell Comarcal del Berguedà, ha reclamat al departament d'Ensenyament que els concreti quants diners els donaran per pagar el transport escolar no obligatori i el menjador escolar de cara al curs 2012-2013.

No saber quina serà la dotació pressupostària del Govern per al Berguedà en aquest àmbit està generant preocupació a les famílíes afectades que no saben quan els tocarà pagar pels serveis. I el govern comarcal no sap els diners que tindrà per gestionar el servei quan falta un mes i mig per l'inici del nou curs escolar.

El president del Consell, Sergi Roca, ha enviat una carta a la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, "en què es mostra la nostra indignació més absoluta per la indefinició, manca d'informació i perjudici que hi ha, tot i les gestions setmanals efectuades des d'aquesta institució, i que se'ns trasllada a nosaltres". Així ho afirma el dirigent comarcal en un comunicat. "Exigim una resposta formal, concreta i immediata per part del departament corresponent que permeti realitzar la tasca que té encomanda el Consell Comarcal i, que sempre ha realitzat correctament, de cara a poder informar amb plenes garanties i concrecions les famílies i els centres d'ensenyament afectats".

Segurament el proper curs escolar, les famílies que l'usin hauran de pagar 1,50 euros per dia pel transport escolar no obligatori.

Prem per veure més contingut per a tu