17 de juliol de 2014
17.07.2014

Crida especial a participar als assajos dels castellers

La colla de Berga necessita molta gent per fer pinya per fer castells de 7 en el segon aniversari del bateig

18.07.2014 | 10:03
Pilars del bateig de la colla castellera de Berga el juliol del 2012 a la plaça de Sant Pere

La colla dels castellers de Berga ha fet una crida especial per tal que tothom qui ho vulgui participi avui, dijous, a les 8 del vespre al teatre de cal Rosal i també demà divendres, a 2/4 de 9 a la plaça de Sant Pere de Berga. El motiu d'aquesta crida és que la colla necessita molta gent per fer pinya ja que volen fer castells de 7 en l'actuació que han programat per a aquest dissabte amb motiu del segon aniversari del bateig, que va tenir lloc el 15 de juliol del 2012 a la plaça de la Patum. En aquella ocasió els berguedans van estar acompanyats de les colles padrines Castellers de Sabadell i Castellers de Solsona.

Dissabte ho commemoraran a la plaça de Sant Pere, a 2/4 de 7. Els berguedans actuaran juntament amb els Castellers de Sabadell i els Moixiganguers d'Igualada. A 2/4 d'11, concert gratuït amb Antídot, Les Absentes i PD Urrixic.

Els castellers han previst que un cop acabats els assajos hi puguin sopar amb un entrepà i una beguda per 3 euros. Qui hi porti un amic tindrà una cervesa per a ell i el seu company en acabar l'assaig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit